Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Green Regards Oy (Y-tunnus 2752210-8)
Finnoonniitty 1b A3

02270 Espoo

REKISTERIN NIMI

Toimitustukku.fi:n asiakasrekisteri.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Toimitustukku.fi verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten käsittely, arkistointi ja seuranta. Tietoja voidaan käyttää Toimitustukun toiminnan kehittämiseen sekä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Asiakkaalla on oikeus kieltäytyä vastaanottamasta suoramarkkinointia. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisterin sisältämät tiedot ovat käyttäjien itsensä verkkokauppaan rekisteröitymisen yhteydessä antamia tietoja. tai Toimitustukun asiakkaan suostumuksella rekisteriin toimittamia tietoja.

Henkilörekisteri sisältää mm. seuraavat tiedot:

  • Yrityksen nimi
  • Y-tunnus
  • Osoite
  • Puhelinnumero
  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Tiedot tilauksista
  • Laskutusosoite

TIETOJEN LUOVUTUS

Henkilörekisterin tiedot ovat Toimitustukun sisäistä tietoa eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tahoille. Rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu. Rekisteröityneellä on oikeus tarkistaa, muuttaa ja poistaa henkilötietojaan rekisteristä. Rekisteriä käsitellään luottamuksellisena ja se on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta. Järjestelmä on suojattu palomuurilla.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteri sijaitsee Toimitustukku.fi:n salasanasuojatulla palvelimella ja ne on sijoitettu fyysisesti paikkaan, jonne ulkopuolisilla tahoilla ei ole pääsyä.