MYYNTI- JA TOIMITUSEHDOT

TOIMITUSTUKKU.FI on yrityksille ja julkishallinnolle suunnattu verkkotukkukauppa.

Tilaukset verkkokaupan www.toimitustukku.fi kautta tai sähköpostitse [email protected]. Tilaaminen on mahdollista rekisteröityneenä tai rekisteröimättömänä käyttäjänä. Jokaisesta tilauksesta lähetetään tilausvahvistus tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Toimitusalueeseemme kuuluu koko Suomi.

 

MAKSUTAVAT

Maksutapoina käyvät:

  • Lasku, 14 pv netto, viivästyskorko 12%
  • Paytrailin maksuvaihtoehdot

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Laskulla maksaessa tarkistamme luottotiedot ja pidätämme oikeuden ennakkomaksun pyytämiseen.

Henkilöyhtiöiden (Ay, Tmi, Ky) maksutapa on verkkomaksu.

TOIMITUSMAKSU

15,90€ /lähetys. Yli 99€:n verottomat tilaukset toimitetaan rahtivapaasti. Summat alv 0%.

TOIMITUSEHDOT

Varastotuotteet toimitetaan 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Toimitukset tapahtuvat Postin pakettiautojakeluna arkisin välillä klo 8:00-15:00 asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen. Toimituksiin sovelletaan seuraavia ehtoja, ellei muuta sovita kirjallisesti:

 

HINNAT

Kaikki hinnat ovat esitetty ilman arvonlisäveroa. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden verkkokaupassa mahdollisesti esiintyviin hintavirheisiin.

 

MAKSUEHDOT

Laskulla 14pv netto, viivästyskorko 12%. Maksun suorituksen viivästyessä perimme korkolain mukaisen viivästyskoron sekä huomautus – ja perintäkulut.

 

PALAUTUKSET

Toimituksia koskevat huomautukset on esitettävä 7 pv:n kuluessa toimituksen saapumisesta. Palautuksesta on aina sovittava etukäteen myyjän kanssa. Myyjä pidättää oikeuden olla hyväksymättä palautusta.

Mikäli tuotteen palautus johtuu asiakkaan tekemästä tilausvirheestä, maksaa asiakas palautuksesta aiheutuvat kustannukset. Muissa tapauksissa palautus hoidetaan myyjän kustannuksella myyjän ilmoittamaa kuljetusyhtiötä käyttäen.

Myyjä voi korvata virheellisen tuotteen valintansa mukaan joko uudella virheettömällä tuotteella tai palauttamalla asiakkaalle kauppahinnan. Mikäli palautettava tuote tai sen pakkaus ei ole myyntikelpoisessa kunnossa, myyjällä on oikeus määritellä tuotteesta maksettavan hyvityksen määrä tai olla hyväksymättä palautusta.

Mikäli tuotteella on voimassa oleva takuu, noudatetaan valmistajan ilmoittamia takuuehtoja. Viallisten tuotteiden palautuksesta on aina sovittava etukäteen myyjän kanssa.