MYYNTI- JA TOIMITUSEHDOT

TOIMITUSTUKKU.FI on yritys- ja julkishallinnolle suunnattu verkkotukkukauppa.

Tilaukset verkkokaupan www.toimitustukku.fi kautta tai sähköpostitse asiakaspalvelu@toimitustukku.fi. Tilaaminen on mahdollista rekisteröityneenä tai rekisteröimättömänä käyttäjänä. Jokaisesta tilauksesta lähetetään tilausvahvistus tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Toimitusalueeseemme kuuluu koko Suomi.

 

MAKSUTAVAT

Maksutapoina käyvät:

  • Lasku, 14 pv netto
  • Checkout maksutapa

Laskulla maksaessa tarkistamme luottotiedot ja pidätämme oikeuden ennakkomaksun pyytämiseen.

Henkilöyhtiöiden (Ay, Tmi, Ky) maksutapa on verkkomaksu.

 

PANKKIMAKSUT

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

 

LUOTTOKORTTIMAKSUT

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

 

TOIMITUSMAKSU

15,00€ /lähetys. Yli 120,00€:n verottomat tilaukset toimitetaan rahtivapaasti. Summat alv 0%.

TOIMITUSEHDOT

Varastotuotteet toimitetaan 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Toimitukset tapahtuvat Postin pakettiautojakeluna arkisin välillä klo 8:00-15:00 asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen. Toimituksiin sovelletaan seuraavia ehtoja, ellei muuta sovita kirjallisesti:

 

HINNAT

Kaikki hinnat ovat esitetty ilman arvonlisäveroa. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden verkkokaupassa mahdollisesti esiintyviin hintavirheisiin.

 

MAKSUEHDOT

Laskulla 14pv netto, viivästyskorko 12%. Maksun suorituksen viivästyessä perimme korkolain mukaisen viivästyskoron sekä huomautus – ja perintäkulut.

 

PALAUTUKSET

Toimituksia koskevat huomautukset on esitettävä 7 pv:n kuluessa toimituksen saapumisesta. Palautuksesta on aina sovittava etukäteen myyjän kanssa. Myyjä pidättää oikeuden olla hyväksymättä palautusta.

Mikäli tuotteen palautus johtuu asiakkaan tekemästä tilausvirheestä, maksaa asiakas palautuksesta aiheutuvat kustannukset. Muissa tapauksissa palautus hoidetaan myyjän kustannuksella myyjän ilmoittamaa kuljetusyhtiötä käyttäen.

Myyjä voi korvata virheellisen tuotteen valintansa mukaan joko uudella virheettömällä tuotteella tai palauttamalla asiakkaalle kauppahinnan. Mikäli palautettava tuote tai sen pakkaus ei ole myyntikelpoisessa kunnossa, myyjällä on oikeus määritellä tuotteesta maksettavan hyvityksen määrä tai olla hyväksymättä palautusta.

Mikäli tuotteella on voimassa oleva takuu, noudatetaan valmistajan ilmoittamia takuuehtoja. Viallisten tuotteiden palautuksesta on aina sovittava etukäteen myyjän kanssa.