Näytetään kaikki 6 tulosta

Auran sinappi mieto

5,13 

Auran sinappi valmistetaan perinteitä kunnioittaen jauhamalla sinapin siemenet kivimyllyissä Suomen Turussa. Myyntierä: 1 / 15

Menu ketsuppi 10g, 1 kpl=100 pussia

9,95 

Menu tomaattiketsuppi on valmiiksi kätevissä 10 g annospusseissa. Tarjoiluastiaksi muuntautuvassa pakkauksessa on 100 pussia. Valmistusmaa: Turkki Myyntierä: 1.

Menu ketsuppi 990g

31,21 

Menu tomaattiketsuppi. Valmistusmaa: Turkki Ainesosat: tomaattisose, sokeri, muunnettu maissitärkkelys, suola, etikka, happamuudensäätöaine (E330), aromit, säilöntäaineet (E202, E211). Säilyvyysaika valmistuksesta: 730 pv Säilytä avaamisen jälkeen viileässä. Myyntierä: 1 ltk (8 pll)

Menu sinappi 10g, 1 kpl=100 pussia

12,91 

Menu sinappi on valmiiksi kätevissä 10g annospusseissa. Kätevästi tarjoiluastiaksi muuntautuvassa pakkauksessa on 100 pussia. Valmistusmaa: Suomi Myyntierä: 1.

Rajamäen väkiviinaetikka 0.4L

2,83 

Rajamäen Väkiviinaetikka valmistetaan luonnollisella käymismenetelmällä kotimaisesta ohrasta. Perinteinen väkiviinaetikka sopii niin säilöntään kuin monipuoliseen maustamiseen ja ruoanlaittoon. Rajamäen Väkiviinaetikalla on Hyvää Suomesta -merkki. Säilytä etikka huoneenlämmössä auringonvalolta suojattuna.
0,4 L pullo Etikkahappopitoisuus 10 % Laimennus pöytäetikaksi: 2 osaa etikkaa, 3 osaa vettä Luonnollisella käymismenetelmällä valmistettua väkiviinaetikkaa Valmistettu lähdevedestä ja viljaviinasta
Myyntierä 1/8

Santa Maria vuorisuolamylly 140g

5,65 

Santa Maria -vuorisuolamyllyä voi käyttää sekä yleismausteena kaikessa ruoanvalmistuksessa että pöytämausteena. Myyntierä: 1 / 6.