Fellowes automax 550c paperintuhooja rl

974,19 
Osastokäyttöön (10+ käyttäjälle) optimaalinen fellowes automax 550c ristiinleikkaa luotettavasti ja hiljaisesti rypistyneetkin paperit ja syö niiden mukana niin niitit, luottokortit kuin klemmaritkin - täysin automaattisesti. syötä jopa 550 paperin pino tuhoojaan, paina nappia ja kävele pois. manuaalisyötöllä laite tuhoaa 14 arkkia plus luottokortit ja cd/dvd -levyt. jatkuvaan käyttöön tehty laite ei taukoja kaipaa. laite on silentshred™ -ominaisuutensa ansiosta erittäin hiljainen ja nukahtaa valmiustilaan kahden minuutin käyttämättömyyden jälkeen. fellowesin jamguard-järjestelmä ehkäisee tuhoojan toimintahäiriöitä ja tukoksia ja surefeed-tekniikka varmistaa tuhoojan itsenäisen toiminnan. smartlock-teknologia puolestaan lukitsee paperilokeron automaattisesti tuhoamisen aikana estäen pääsyn tuhottaviin asiakirjoihin. näppärä viivästystoiminto mahdollistaa laitteen käynnistymisen esimerkiksi työpäivän päätyttyä. paperintuhoojan ulosvedettävään roskasäiliöön mahtuu 82 litraa jätettä. käyttöaika: jatkuva. silppuamisnopeus: 550 arkkia / 12[...]

Rexel auto+ 600m paperintuhooja

2 063,26 
Rexel auto+ 600m -mikroleikkaava (p-5) paperintuhooja on erinomainen tietoturvaratkaisu osastokäyttöön (10+ käyttäjää). erittäin hiljainen laite tuhoaa paperien ohella myös cd:t, luottokortit, niitit ja liittimet. tuhoojan pin-lukittava automaattitoiminto tuhoaa yhdeltä istumalta jopa 600 arkkia eikä sen tarvitse jäähdytellä välissä. energiaa säästävä tuhooja menee lepotilaan kahden minuutin käyttämättömyyden jälkeen. älykäs jumiutumisen esto pitää huolen laitteen tauottomasta toiminnasta. paperintuhoojan ulosvedettävässä 80 litran roskasäiliössä on säiliön täyttymisen ilmaisin. tuhoojassa on itsepuhdistuvat terät ja automaattinen terien voitelu (teräöljy koodilla 2.830.524) käyttöaika: jatkuva. laitteella on 2 vuoden ja terillä 20 vuoden takuu.

Rexel auto+ 600x paperintuhooja

1 200,69 
Rexel auto+ 600x -ristiinleikkaava (p-4) paperintuhooja on erinomainen tietoturvaratkaisu osastokäyttöön (10+ käyttäjää). erittäin hiljainen laite tuhoaa paperien ohella myös cd:t, luottokortit, niitit ja liittimet. tuhoojan pin-lukittava automaattitoiminto tuhoaa yhdeltä istumalta jopa 600 arkkia eikä sen tarvitse jäähdytellä välissä. energiaa säästävä tuhooja menee lepotilaan kahden minuutin käyttämättömyyden jälkeen. älykäs jumiutumisen esto pitää huolen laitteen tauottomasta toiminnasta. paperintuhoojan ulosvedettävässä 80 litran roskasäiliössä on säiliön täyttymisen ilmaisin. tuhoojassa on itsepuhdistuvat terät ja automaattinen terien voitelu (teräöljy koodilla 2.830.524) käyttöaika: jatkuva. laitteella on 2 vuoden ja terillä 20 vuoden takuu.
Lisää ostoskoriin